Harta pensiune si indicatii

  Mai jos este afisat pe harta traseul pe care se ajunge de la Campulung Moldovenesc la satul Parau Negrei, comuna Breaza, locul unde este situata pensiunea turistica (clic pe harta pentru marire) sau puteti consulta harta de la Google Maps.  Cautati pe Google Maps, Waze folosind textul: "pensiunea Satul Bucovinean". Folositi si termenul "pensiune" pentru a ne asigura ca sistemul GPS nu va conduce la Muzeul Satului Bucovinean, de exemplu.

  In localitatea Breaza, pentru a ajunge la pensiunea turistica Satul Bucovinean, la o distanta de 900 m de indicatorul care anunta intrarea in comuna (foto urmator stanga) se paraseste la dreapta drumul national in locul care apare in imaginea de mai jos (foto dreapta).

intrare breaza     drum pensiune


Se merge pe drumul comunal Parau Negri (acces auto) aproximativ 2 km pana la punctul final, punctul unde sunt situate casele noastre (vezi foto urmator). Acest drum este drept, intretinut, nu este in panta, orice tip de masina poate circula fara probleme. Este folosit de localnici, de microbuzul scolar, de carutele care colecteaza laptele zilnic.