Preturi cazare Satul Bucovinean - pensiune traditionala din Bucovina

(actualizat la 17 octombrie 2018)  Nota: Preturile speciale pentru sarbatori (daca sunt stabilite) sunt afisate la sfarsitul acestei pagini.

  Tarifele (pentru perioadele de timp in afara sarbatorilor) pentru o noapte petrecuta in Satul Bucovinean sunt urmatoarele:

 • - 130 lei / persoana. In acest tarif sunt incluse 3 mese: mic dejun, pranz, cina.
 • - 110 lei / persoana. In acest tarif sunt incluse 2 mese: mic dejun si cina.
 • - 90 lei / persoana. In acest tarif este inclus doar micul dejun.
 • - 80 lei / persoana. In acest tarif nu este inclusa nicio masa, reprezinta doar cazarea.

  Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie, momentan nu acceptam tichete vacanta in format electronic - pe card.

  Va rugam sa specificati in momentul in care faceti rezervarea sau solicitati informatii suplimentare tariful ales (ce mese doriti sa serviti in Satul Bucovinean).

  Copiii cu varsta pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 5 ani pentru care se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din tariful de mai sus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus.

  Este important sa cititi si conditiile de cazare in Satul Bucovinean.

  Fiecare casa este compusa dintr-un dormitor sau doua, camera de zi spatioasa si baie (doua bai in cazul caselor cu doua dormitoare). Casele sunt oferite integral si exclusiv, nu se pot caza persoane sau familii straine intre ele in aceeasi casa taraneasca. Caldura si apa calda sunt asigurate de centrala termica pe lemne si boiler.

Tarife speciale cazare pensiune de sarbatori

  Preturile si conditiile urmatoare se aplica doar pentru perioada sarbatorilor. Pentru alte perioade de timp se aplica tarifele de mai sus.

  Pretul include mic dejun si cina.
  Copiii cu varsta pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus, iar de la 7 ani impliniti in sus se achita tarif intreg.
  Rezervarile pentru Sf. Andrei si 1 Decembrie 2018 se fac pentru minim trei nopti.  Preturile si conditiile urmatoare se aplica doar pentru perioada 20 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019 si sunt valabile pentru minim patru nopti. Rezervarile pentru perioada Craciunului si a Revelionului se fac pentru cel putin patru nopti.

    Se ofera:
 • mic dejun si cina;
 • masa festiva de Craciun;
 • plimbari cu sania trasa de cai;
 • bonus: traditiile de Craciun in Bucovina.

    Se ofera:
 • mic dejun si cina;
 • masa festiva de Revelion;
 • plimbari cu sania trasa de cai;
 • bonus: traditiile de Anul nou in Bucovina.


  Copiii cu varsta pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 4 ani pentru care se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din tariful de mai sus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus.  Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

  Nota: preturile includ T.V.A. Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie, momentan nu acceptam tichete vacanta in format electronic - pe card.