Preturi cazare Satul Bucovinean - pensiune traditionala din Bucovina

(actualizat la 19 august 2020)  Nota: Preturile speciale pentru sarbatori (daca sunt stabilite) sunt diferite de tarifele normale si sunt afisate separat mai jos in aceasta pagina.

  Tariful (pentru perioadele de timp in afara sarbatorilor) pentru o noapte petrecuta in Satul Bucovinean este urmatorul:

150 lei / persoana. In acest tarif sunt incluse micul dejun si cina.

  Optional: pranz - 35 lei (in anumite conditii);

  Copiii cu varsta pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 5 ani pentru care se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din tariful de mai sus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus si se ofera loc. De la 10 ani impliniti in sus se achita tariful intreg.

  Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie si tichete (vouchere) vacanta pe suport electronic - card de la toti emitentii: Sodexo, Edenred, UP Romania. Tichetele de vacanta care expira inainte de data sejurului dorit se pot folosi in termenul de valabilitate ca avans la rezervare.

  Tariful de mai sus este compus din:
  • - cazarea: 100 lei;
  • - micul dejun: 15 lei;
  • - cina: 35 lei.

  Rezervarile se fac pentru minim doua nopti.

  Este important sa cititi si conditiile, regulamentul de cazare, orele de intrare si de iesire, programul meselor in Satul Bucovinean.

  Casele taranesti sunt compuse dintr-un dormitor sau doua, camera de zi si baie (doua bai in cazul caselor cu doua dormitoare). Casele sunt de doua locuri (paturi duble), de trei locuri (cu un pat dublu si un pat single sau trei paturi single), de patru locuri cu un singur dormitor (cu un pat dublu si doua paturi single) sau de patru locuri cu doua dormitoare (fiecare dormitor cu un pat dublu) si o casa taraneasca de zece locuri cu doua dormitoare (un dormitor cu un pat dublu si unul single si un dormitor cu doua paturi duble si trei paturi single). Casele sunt oferite integral si exclusiv, nu se pot caza persoane sau familii straine intre ele in aceeasi casa taraneasca.

  Spre deosebire de alte locatii de cazare, la noi aveti la dispozitie intreaga casa, intimitatea este asigurata, nu exista dezavantajul zgomotelor auzite din camerele vecine ocupate de alti oaspeti, nu scartaie tavanul cand persoane straine circula prin camerele de la etajul superior, etc. Caldura si apa calda sunt asigurate de centrala termica pe lemne si boiler. Portiile de mancare sunt pe saturate, nu la gramaj.

  Va invitam sa cititi si parerile oaspetilor care ne-au vizitat deja: clic aici.

  Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

  Nota: preturile includ T.V.A. Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie si tichete (vouchere) vacanta pe suport electronic - card de la toti emitentii: Sodexo, Edenred, UP Romania.

Tarife speciale cazare pensiune de sarbatori

  Preturile si conditiile urmatoare se aplica doar pentru perioada sarbatorilor. Pentru alte perioade de timp se aplica tarifele de mai sus.

  Momentan nu este nicio oferta de sarbatori activa!

  Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

  Nota: preturile includ T.V.A. Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie si tichete (vouchere) vacanta pe suport electronic - card de la toti emitentii: Sodexo, Edenred, UP Romania. Tichetele de vacanta care expira inainte de data sejurului dorit se pot folosi in termenul de valabilitate ca avans la rezervare.