Preturi cazare Satul Bucovinean - pensiune traditionala din Bucovina

(actualizat la 1 mai 2022)  Nota: Preturile speciale pentru anumite sarbatori (daca sunt stabilite) sunt diferite de tarifele normale si sunt afisate separat mai jos in aceasta pagina.

  Tariful pentru o noapte petrecuta in Satul Bucovinean este urmatorul:

160 lei / persoana. In acest tarif sunt incluse cina si mic dejun.

  Optional: pranz - 50 lei (in anumite conditii);

  Copiii cu varsta pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 5 ani pentru care se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din tariful de mai sus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus si se ofera loc. De la 10 ani impliniti in sus se achita tariful intreg.

  Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie si tichete (vouchere) vacanta pe suport electronic - card de la toti emitentii: Sodexo, Edenred, UP Romania. Tichetele de vacanta care expira inainte de data sejurului dorit se pot folosi in termenul de valabilitate ca avans la rezervare.

  Tariful de mai sus este compus din:
  • - cazarea: 110 lei;
  • - micul dejun: 15 lei;
  • - cina: 35 lei.

  Exemple de calcul pentru:
2 adulti - casa taraneasca 2 locuri - 320 lei pe noapte
Se ofera o casa taraneasca de 2 locuri compusa din camera de zi si baie la parter si dormitor la mansarda cu pat dublu sau paturi single. Pretul acestei case de 2 locuri este: 2x160 lei = 320 lei pe noapte. In acest tarif sunt incluse cina si mic dejunul pentru 2 persoane (pe saturate!).

2 adulti si 1 copil de 8 ani - casa taraneasca 3 locuri - 400 lei pe noapte
Se ofera o casa taraneasca de 3 locuri compusa din camera de zi si baie la parter si dormitor la mansarda cu 1 pat dublu si 1 pat single. Pretul acestei case de 3 locuri este: 2,5x160 lei = 400 lei pe noapte. 2,5 insemnand doua preturi intregi (2 adulti) si o jumatate de pret (pentru copil). In acest tarif sunt incluse cina si mic dejunul pentru 3 persoane (pe saturate!).

2 adulti, 1 copil de 5 ani, 1 copil de 11 ani - casa taraneasca 4 locuri - 560 lei pe noapte
Se ofera o casa taraneasca de 4 locuri compusa din camera de zi si baie la parter si dormitor la mansarda cu 1 pat dublu si 2 paturi single. Pretul acestei case de 4 locuri este: 3,5x160 lei = 560 lei pe noapte. 3,5 insemnand trei preturi intregi (2 adulti si 1 copil peste 10 ani) si o jumatate de pret (pentru copilul de 5 ani). In acest tarif sunt incluse cina si mic dejunul pentru 4 persoane (pe saturate!).

2 adulti, 1 copil de 3 ani, 1 copil de 6 ani - casa taraneasca 3 locuri - 400 lei pe noapte
Se ofera o casa taraneasca de 3 locuri compusa din camera de zi si baie la parter si dormitor la mansarda cu 1 pat dublu si 1 pat single. Pretul acestei case de 3 locuri este: 2,5x160 lei = 400 lei pe noapte. 2,5 insemnand doua preturi intregi (2 adulti) si o jumatate de pret (pentru copilul de 6 ani). Pentru copilul de 3 ani nu se achita nimic. In acest tarif sunt incluse cina si mic dejunul pentru 4 persoane (pe saturate!).

  Rezervarile se fac pentru minim doua nopti. Mesele se servesc in urmatoarea ordine: in ziua sosirii se incepe cu cina, a doua zi se servesc micul dejun dimineata si cina seara si, tot asa, pana in ziua plecarii cand se serveste micul dejun. De exemplu: 2 nopti de cazare inseamna 2 mese cina si 2 mese mic dejun (cina - noapte cazare - mic dejun - cina - noapte cazare - mic dejun).

  Este important sa cititi si conditiile, regulamentul de cazare, orele de intrare si de iesire, programul meselor in Satul Bucovinean.

  Casele taranesti sunt compuse dintr-un dormitor sau doua, camera de zi si baie (doua bai in cazul caselor cu doua dormitoare). Casele sunt de doua locuri (paturi duble), de trei locuri (cu un pat dublu si un pat single sau trei paturi single), de patru locuri cu un singur dormitor (cu un pat dublu si doua paturi single) sau de patru locuri cu doua dormitoare (fiecare dormitor cu un pat dublu) si o casa taraneasca de noua locuri cu doua dormitoare (un dormitor cu un pat dublu si unul single si un dormitor cu doua paturi duble si doua paturi single). Casele sunt oferite integral si exclusiv, nu se pot caza persoane sau familii straine intre ele in aceeasi casa taraneasca.


  Spre deosebire de alte locatii de cazare, la noi aveti la dispozitie intreaga casa, intimitatea este asigurata, nu exista dezavantajul zgomotelor auzite din camerele vecine ocupate de alti oaspeti, nu scartaie tavanul cand persoane straine circula prin camerele de la etajul superior, etc. Caldura si apa calda sunt asigurate de centrala termica pe lemne si boiler. Portiile de mancare sunt pe saturate, nu la gramaj.

  Va invitam sa cititi si parerile oaspetilor care ne-au vizitat deja: clic aici.

  Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

  Nota: preturile includ T.V.A. Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie si tichete (vouchere) vacanta pe suport electronic - card de la toti emitentii: Sodexo, Edenred, UP Romania.


Tarife speciale cazare pensiune de sarbatori

  Preturile si conditiile urmatoare se aplica doar pentru perioada sarbatorilor. Pentru alte perioade de timp se aplica tarifele de mai sus.

  Momentan nu este nicio oferta de sarbatori activa!

Sari la:
Preturile normale de cazare (in afara sarbatorilor)

  Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

  Nota: preturile includ T.V.A. Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie si tichete (vouchere) vacanta pe suport electronic - card de la toti emitentii: Sodexo, Edenred, UP Romania. Tichetele de vacanta care expira inainte de data sejurului dorit se pot folosi in termenul de valabilitate ca avans la rezervare.