Preturi cazare Satul Bucovinean - pensiune traditionala din Bucovina

(actualizat la 30 iunie 2022)

Sari la:
Preturi Craciun si Revelion 2022 - 2023


  Nota: Preturile speciale pentru anumite sarbatori (daca sunt stabilite) sunt diferite de tarifele normale si sunt afisate separat mai jos in aceasta pagina.

  Tariful pentru o noapte petrecuta in Satul Bucovinean este urmatorul:

140 lei / persoana. In acest tarif este inclus micul dejun.

  Optional:
- cina: 40 lei;
- pranz - 55 lei (in anumite conditii);
  Puteti opta pentru tariful cu cina si mic dejun incluse sau pentru tariful cu mic dejun si sa specificati in formularul de rezervare (daca este cazul) ca doriti cina in ziua sosirii sau/si alte mese in anumite zile.

  Tariful este compus din:
 • - cazarea: 120 lei;
 • - micul dejun: 20 lei.

  Rezervarile se fac pentru minim doua nopti.

  Copiii cu varsta pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 5 ani pentru care se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din tariful de mai sus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus si se ofera loc. De la 10 ani impliniti in sus se achita tariful intreg.

  Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie si tichete (vouchere) vacanta pe suport electronic - card de la toti emitentii: Sodexo, Edenred, UP Romania. Tichetele de vacanta care expira inainte de data sejurului dorit se pot folosi in termenul de valabilitate ca avans la rezervare.

  Este important sa cititi si conditiile, regulamentul de cazare, orele de intrare si de iesire, programul meselor in Satul Bucovinean.

  Casele taranesti sunt compuse dintr-un dormitor sau doua, camera de zi si baie (doua bai in cazul caselor cu doua dormitoare). Casele sunt de doua locuri (paturi duble), de trei locuri (cu un pat dublu si un pat single sau trei paturi single), de patru locuri cu un singur dormitor (cu un pat dublu si doua paturi single) sau de patru locuri cu doua dormitoare (fiecare dormitor cu un pat dublu) si o casa taraneasca de noua locuri cu doua dormitoare (un dormitor cu un pat dublu si unul single si un dormitor cu doua paturi duble si doua paturi single). Casele sunt oferite integral si exclusiv, nu se pot caza persoane sau familii straine intre ele in aceeasi casa taraneasca.


  Spre deosebire de alte locatii de cazare, la noi aveti la dispozitie intreaga casa, intimitatea este asigurata, nu exista dezavantajul zgomotelor auzite din camerele vecine ocupate de alti oaspeti, nu scartaie tavanul cand persoane straine circula prin camerele de la etajul superior, etc. Caldura si apa calda sunt asigurate de centrala termica pe lemne si boiler. Portiile de mancare sunt pe saturate, nu la gramaj.

  Va invitam sa cititi si parerile oaspetilor care ne-au vizitat deja: clic aici.

  Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

  Nota: preturile includ T.V.A. Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie si tichete (vouchere) vacanta pe suport electronic - card de la toti emitentii: Sodexo, Edenred, UP Romania.


Tarife speciale cazare pensiune de sarbatori

(actualizat la 15 august 2022)

  Preturile si conditiile urmatoare se aplica doar pentru perioada sarbatorilor. Pentru alte perioade de timp se aplica tarifele de mai sus.

  Rezervarile pentru perioada Craciunului si Revelionului se fac pentru minim patru nopti.

    Se ofera:
 • cina si mic dejun;
 • masa festiva de Craciun;
 • traditii sarbatori de iarna din Bucovina;
 • plimbare cu sania trasa de cal.

    Se ofera:
 • cina si mic dejun;
 • masa festiva de Revelion;
 • traditii sarbatori de iarna din Bucovina;
 • plimbare cu sania trasa de cal.


  Copiii cu varsta pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus, iar de la 7 ani impliniti in sus se achita tarif intreg.  Copiii cu varsta pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus, iar de la 7 ani impliniti in sus se achita tarif intreg.


Sari la:
Preturile normale de cazare (in afara sarbatorilor)

  Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

  Nota: preturile includ T.V.A. Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie si tichete (vouchere) vacanta pe suport electronic - card de la toti emitentii: Sodexo, Edenred, UP Romania. Tichetele de vacanta care expira inainte de data sejurului dorit se pot folosi in termenul de valabilitate ca avans la rezervare.