Romana
English

Tarife cazare Satul Bucovinean - pensiune traditionala din Bucovina

(actualizat la 9 ianuarie 2018)  Nota: Preturile speciale pentru sarbatori sunt afisate la sfarsitul acestei pagini.

  Tarifele (pentru perioadele de timp in afara sarbatorilor) pentru o noapte petrecuta in Satul Bucovinean sunt urmatoarele:

  • - 130 lei / persoana. In acest tarif sunt incluse 3 mese: mic dejun, pranz, cina.
  • - 110 lei / persoana. In acest tarif sunt incluse 2 mese: mic dejun si cina.
  • - 90 lei / persoana. In acest tarif este inclus doar micul dejun.
  • - 80 lei / persoana. In acest tarif nu este inclusa nicio masa, reprezinta doar cazarea.


  Va rugam sa specificati in momentul in care faceti rezervarea sau solicitati informatii suplimentare tariful ales (ce mese doriti sa serviti in Satul Bucovinean).

  Copiii cu varsta pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 5 ani pentru care se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din tariful de mai sus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus.

  Este important sa cititi si conditiile de cazare in Satul Bucovinean.

  Fiecare casa este compusa dintr-un dormitor sau doua, camera de zi spatioasa si baie (doua bai in cazul caselor cu doua dormitoare). Caldura si apa calda sunt asigurate de centrala termica pe lemne si boiler.

  Pentru grupuri mai mari de persoane, pentru perioade mai mari de timp sau daca doriti inchirierea intregului Sat Bucovinean se pot aplica reduceri ale pretului.

Tarife speciale cazare pensiune de sarbatori

  Preturile si conditiile urmatoare se aplica doar pentru perioada sarbatorilor. Pentru alte perioade de timp se aplica tarifele de mai sus.

      Se ofera:
  • 3 mese zilnice;
  • masa festiva de Paste;
  • plimbari cu sania sau caruta trasa de cai;


  Preturile pentru perioada Pastelui 2018 sunt valabile pentru minim trei nopti. Rezervarile pentru Paste 2018 se fac pentru cel putin trei nopti.

  Copiii cu varsta pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 4 ani pentru care se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din tariful de mai sus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus.

  Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

  Nota: preturile includ T.V.A.