Preturi cazare Satul Bucovinean - pensiune traditionala din Bucovina

(actualizat la 15 iunie 2019)  Nota: Preturile speciale pentru sarbatori (daca sunt stabilite) sunt afisate la sfarsitul acestei pagini.

  Tarifele (pentru perioadele de timp in afara sarbatorilor) pentru o noapte petrecuta in Satul Bucovinean sunt urmatoarele:

  • - 130 lei / persoana. In acest tarif sunt incluse 3 mese: mic dejun, pranz, cina.
  • - 110 lei / persoana. In acest tarif sunt incluse 2 mese: mic dejun si cina.
  • - 90 lei / persoana. In acest tarif este inclus doar micul dejun.
  • - 80 lei / persoana. In acest tarif nu este inclusa nicio masa, reprezinta doar cazarea.

  Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie, momentan nu acceptam tichete vacanta in format electronic - pe card.

  Va rugam sa specificati in momentul in care faceti rezervarea sau solicitati informatii suplimentare tariful ales (ce mese doriti sa serviti in Satul Bucovinean) si cu ce masa doriti sa intrati in ziua sosirii.

  Copiii cu varsta pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 5 ani pentru care se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din tariful de mai sus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus.

  Este important sa cititi si conditiile de cazare in Satul Bucovinean.

  Fiecare casa este compusa dintr-un dormitor sau doua, camera de zi spatioasa si baie (doua bai in cazul caselor cu doua dormitoare). Casele sunt oferite integral si exclusiv, nu se pot caza persoane sau familii straine intre ele in aceeasi casa taraneasca. Caldura si apa calda sunt asigurate de centrala termica pe lemne si boiler.

  In cazul in care doriti inchirierea exclusiva a pensiunii, taxele de exclusivitate sunt urmatoarele:

  • - 1.500 lei / noapte pentru grupuri de oaspeti compuse din maxim 10 persoane;
  • - 1.000 lei / noapte pentru grupuri de oaspeti compuse din minim 11 persoane si maxim 20;
  • - 500 lei / noapte pentru grupuri de oaspeti compuse din minim 21 de persoane si maxim 30.
  Inchirierea exclusiva a pensiunii si achitarea taxei de exclusivitate se pot face numai in cazul in care, in momentul solicitarii de rezervare, pensiunea este complet libera pentru perioada dorita. Inchirierea exclusiva inseamna ca locurile ramase libere nu se vor oferi altor persoane.

Tarife speciale cazare pensiune de sarbatori

  Preturile si conditiile urmatoare se aplica doar pentru perioada sarbatorilor. Pentru alte perioade de timp se aplica tarifele de mai sus.


  Momentan nu este nicio oferta de sarbatori activa.


  Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

  Nota: preturile includ T.V.A. Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta tiparite pe hartie, momentan nu acceptam tichete vacanta in format electronic - pe card.