Cazare in Bucovina la pensiunea Satul Bucovinean


  Cazarea la pensiunea Satul Bucovinean se face in case taranesti restaurate sau in camerele din cabana mare. Casele taranesti au in componenta camera de zi, dormitor (sau doua dormitoare) si baie (doua bai pentru casele cu doua dormitoare).
  Casele sunt oferite integral si exclusiv, nu se pot caza persoane sau familii straine intre ele in aceeasi casa taraneasca. La fel si in cabana mare, aceasta se inchiriaza pentru grupuri mai mari de oaspeti si nu se pot caza persoane sau familii straine intre ele.


Intrebari frecvente cu privire la cazarea la pensiunea Satul Bucovinean.

Se poate servi masa la pensiune?

  Desigur, la pensiunea Satul Bucovinean exista bucatarie si sala de mese, ambele situate in cabana mare, la parter. Mesele se prepara si se servesc pe baza rezervarilor din ziua respectiva. Satul Bucovinean nu are restaurant deschis pentru publicul larg, se serveste masa doar oaspetilor cazati cu rezervare. Meniul este fix, toti oaspetii servesc acelasi meniu de mancare, iar acesta este diferit de la zi la zi. Oferim cazare cu mic dejun inclus, demipensiune sau pensiune completa.


Casele taranesti au bai? Sper ca toaleta nu este in fundul curtii, ca pe vremuri.

  Casele taranesti au bai cu dus, chiuveta, vas WC. :) Casele cu doua dormitoare dispun de doua bai. Puteti vizualiza fotografii cu interiorul caselor aici.


Pensiunea are parcare? Unde pot parca masina? Nu vreau sa o las in strada.

  Oaspetii pensiunii pot parca masinile in curtea interioara, aproape de casele taranesti. Este loc pentru toate masinile si nu se parcheaza in strada. Parcarea este gratuita.


Unde este situata pensiunea in Bucovina?

  Pensiunea Satul Bucovinean este situata in satul Parau Negrei, comuna Breaza, judetul Suceava, la o distanta de aproximativ 29 de km de Campulung Moldovenesc. Clic aici pentru harta locatie si indicatii.


De ce nu am putut vizita pensiunea, daca nu am anuntat in prealabil si am venit fara sa dau un telefon?

  Raspunsul la aceasta intrebare este simplu: pensiunea "Satul Bucovinean" nu functioneaza ca un muzeu, ci ca o unitate de cazare, unde accesul se face pentru cazare, nu doar pentru vizitare. Pensiunea Satul Bucovinean functioneaza cu circuit inchis, cazarea se face numai cu rezervare. Pretuim intimitatea si siguranta oaspetilor nostri si vizitarea caselor taranesti nu este posibila fara rezervare, mai ales cand aceastea sunt ocupate. Nu se poate vizita o casa (camera) atunci cand oaspetii nostri sunt cazati, asa cum nici la hotel nu putem intra in camerele ocupate, peste alte persoane. Cu alte cuvinte, pensiunea noastra, chiar daca se aseamana cu un muzeu, nu functioneaza in acest regim, scopul "Satului Bucovinean" este cazarea, nu vizitarea.


Iarna, pe zapada sau cand ploua se poate ajunge la pensiunea Satul Bucovinean? Sau am nevoie de un autovehicul capabil pentru offroad, 4x4?

  De la soseaua principala (asfaltata) si pana la pensiunea noastra, drumul (2,2 km) este neasfaltat, dar intretinut. Drumul este drept, nu este in panta, nu urca, astfel incat accesul auto este facil si se poate face cu orice autovehicul, nu este necesar unul 4x4, in orice anotimp.


Iarna este cald in case?

  Desigur, casele taranesti sunt incalzite cu centrale termice pe lemne de care ne ocupam noi. Cu exceptia unei case taranesti cu doua dormitoare care are la interior soba metalica. Aici aprindeti dumneavoastra focul sau il aprindem noi si doar il intretineti.


Avem apa calda in casele taranesti?

  Desigur, este apa calda disponibila non-stop, casele taranesti dispun de boiler eletric sau/si pe lemne.


Vara este cald in case? Exista aer conditionat?

  Vara nu este prea cald in case, aceastea sunt racoroase si aerul conditionat nu este necesar.


Ce putem vizita in zona?

  Manastirile, Herghelia Lucina, Mocanita Hutulca, Raraul, Pietrle Doamnei, muzee, Cetatea de Scaun a Sucevei, muntii, dealurile, padurile, etc. Clic aici pentru o lista cu obiective turistice din Bucovina ce merita vizitate.


Se achita avans pentru rezervare? De ce?

  Da, se achita avans pentru rezervare. Avansul se achita prin transfer bancar sau prin depunere numerar in contul nostru la Banca Transilvania. Avansul se achita pe baza unei facturi proforme emisa de noi dupa stabilirea tuturor detaliilor rezervarii. Avansul asigura disponibilitatea casei / caselor taranesti rezervate.


Se poate face rezervare prin telefon?

  Nu, rezervarea nu se face prin telefon. La telefon puteti primi informatii cu privire la disponibilitate sau orice alte informatii cu privire la pensiune, dar rezervarea se face in scris (email sau Whatsapp) dupa completarea formularului de rezervare. Toate detaliile cu privire la rezervare se comunica in scris.


De ce intrarea (check-in) se face dupa ora 16.00 si iesirea (check-out) trebuie facuta pana la ora 11.00?

  Avem nevoie de acest timp de cateva ore intre eliberarea casei (ora 11.00) si intrarea oaspetilor urmatori (ora 16.00) pentru curatenie si pregatire casa taraneasca. Daca sosirea se face mai devreme de ora 16.00, casa taraneasca nu este gata pentru primire. De asemenea, daca eliberarea casei se face cu intarziere, dupa ora 11.00, exista posibilitatea ca timpul ramas sa nu permita pregatirea casei taranesti pentru oaspetii care vor sosi la ora 16.00.


Totusi, daca este libera casa taraneasca, putem sosi mai deveme? Putem sosi la ora 12.00, de exemplu?

  In cazul in care casa taraneasca rezervata nu a fost ocupata in noaptea anterioara si este libera pentru intrare mai devreme, se achita un tarif de early check-in. Va rugam sa intrebati daca se poate intra mai devreme si va rugam sa intrebati care este tariful suplimentar de intrare devreme.


Se poate achita cu tichete vacanta, card vacanta, vouchere vacanta? Se poate achita cu card bancar?

  Da, acceptam plata cu card tichete vacanta (vouchere vacanta). Se poate achita si cu card bancar, dispunem de POS la locatie. Nu se poate achita online (la distanta) cu cardul sau cu tichetele vacanta, doar la pensiune se pot face aceste plati.


Se elibereaza factura fiscala pentru decontare?

  Da, desigur, eliberam bon fiscal si factura fiscala pentru decontare.


Am nevoie sa lucrez, este internet la pensiune?

  Da, desigur, pensiunea dispune de internet gigabit si acoperire Wifi in toate casele taranesti, in cabana si in curte.


Avem frigider in casa taraneasca?

  Nu, in casele taranesti nu exista frigidere, nu permitem accesul cu mancare din exterior. Accesul cu bauturi din exterior este permis.


Suntem o familie de 2 persoane, cum este casa in care ne cazam?

  Se ofera o casa taraneasca de doua locuri. Casa este compusa din camera de zi si baie la parter si dormitor la mansarda cu pat dublu sau paturi single.


Suntem o familie cu 2 copii de 7 si 12 ani, in ce fel de casa taraneasca ne cazam?

  Se ofera o casa taraneasca de patru locuri compusa din camera de zi si baie la parter si dormitor la mansarda cu un pat dublu si doua paturi single.


Suntem doua cupluri, ne putem caza in aceeasi casa taraneasca?

  Da, desigur, se poate sta intr-o casa taraneasca de patru locuri cu doua dormitoare (paturi duble) si doua bai.  Mai ai intrebari sau nelamuriri? Contacteaza-ne si vom raspunde cu drag. Clic aici pentru modalitati de contact.
  Doresti sa faci o rezervare? Clic aici pentru a accesa formularul de rezervare.