Plata online cu cardul bancar si cardul tichete vacanta

(actualizat la 22 iulie 2023)  Pensiunea Satul Bucovinean accepta plata online cu carduri bancare si carduri de vacanta tichete (vouchere) electronice.

  Tichetele de vacanta care expira inainte de data sejurului dorit se pot folosi in termenul de valabilitate ca avans la rezervare.

  Plata online cu cardul este sigura, rapida si nu presupune comisioane suplimentare. Platile online cu cardul nu se fac pe pagina noastra, noi nu avem acces la datele cardului dumneavoastra si nici nu se salveaza undeva aceste date. Toate tranzactiile sunt sigure, facundu-se doar pa pagina de plata speciala a Bancii Transilvania - procesatorul nostru de plati online cu cardul.

Cum funtioneaza plata online cu cardul?

  In momentul in care completati formularul de rezervare sau dupa ce primiti raspunsul cu informatiile cu privire la rezervare, puteti mentiona ca doriti sa platiti online cu cardul avansul la rezervare. Veti primi prin email (chiar daca ati solicitat ca rezervarea sa se faca prin WhatsApp) un mesaj care contine in link de plata catre pagina procesatorului de plati Banca Transilvania. In pagina care se deschide veti completa datele cardului si veti face autorizarea 3D Secure (daca este cazul). Suma este predefinita si nu se poate modifica, aceasta fiind cea calculata si stabilita de comun acord ca avans la rezervare.
  Dupa efectuarea platii online va vom transmite prin email / WhatsApp confirmarea platii si confirmarea finalizarii rezervarii.

  In cazul in care nu se doreste plata online a avansului pentru rezervare, se poate achita suma prin transfer bancar din contul dumneavoastra bancar in contul nostru (prin internet banking) sau prin depunere numerar la orice agentie Banca Transilvania pe baza facturii proforme emise de noi.

Activarea cardurilor de vacanta Sodexo, Up Romania, Edenred

  Pentru folosirea cardurilor de vacanta, acestea trebuie activate. Activarea se face din aplicatia proprie a emitentului tichetelor de vacanta (Sodexo, Up Romania sau Edenred) sau prin telefon:

  • - pentru cardurile vacanta Sodexo la numarul de telefon: 021 207 27 27 (Sodexo Pass Romania)
  • - pentru cardurile vacanta Up Romania la numarul de telefon: 0374 66 22 73 (Up Romania)
  • - pentru cardurile vacanta Edenred la numarul de telefon: 021 301 33 66 (Edenred Romania)Plata online avans rezervare
Plata online card Visa
Plata online card Mastercard


  Mergi la tarife cazare pensiune sau fa o rezervare.

  Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.