Rezervare online sejur in Bucovina


  Rezervarile se pot face prin e-mail sau prin WhatsApp. In formularul de mai jos aveti posibilitatea de a selecta metoda dorita de comunicare. Daca alegeti ca rezervarea sa se finalizeze prin WhatsApp, veti primi raspunsul de la numarul nostru de telefon: 0753.624.631.

  Inainte de a transmite rezervarea dumneavoastra, va recomandam sa studiati cu atentie pagina de tarife si conditiile si regulamentul de cazare in Satul Bucovinean.

  Folositi formularul urmator pentru a face o rezervare online pentru un sejur in Bucovina la pensiunea Satul Bucovinean. Transmiterea formularului completat reprezinta o solicitare de rezervare, rezervarea este finalizata doar dupa stabilirea detaliilor cu privire la disponibilitate, cazare, preturi, etc. si achitarea avansului.

  Va rugam sa precizati la rubrica mentiuni suplimentare si urmatoarele informatii (daca este cazul):
  • varstele copiilor;
  • daca se doreste achitarea cu tichete vacanta, va rugam sa specificati: emitentul tichetelor (Sodexo, Edenred sau UP Romania) si tipul tichetelor: tiparite pe hartie sau in format electronic - pe card;
  • daca doriti cina in ziua sosirii in cazul in care optati pentru tariful cu mic dejun inclus (sau daca doriti alte mese in anumite zile);
  • orice altceva doriti sa ne transmiteti cu privire la rezervarea dumneavoastra.


Nota importanta: vom raspunde prompt, in cel mai rau caz pana la sfarsitul zilei. Raspundem la toate solicitarile primite, totusi, daca ati ales ca metoda de raspuns email-ul si nu primiti niciun raspuns de la noi, va rugam sa verificati si folderul SPAM / Junk al adresei dumneavoastra de email. Daca nu gasiti nici acolo raspunsul nostru, va rugam sa ne contactati telefonic. Multumim!


Nume si prenume:  
Adresa e-mail valida:  
Telefon (fara spatii sau puncte, doar cifre):  
Data sosirii:  
Data plecarii:  
Numar persoane adulte:  
Numar copii:  
Varstele copiilor (daca este cazul), emitent si tip tichete vacanta (daca este cazul) si mentiuni suplimentare:  
Doriti raspuns si corespondenta pentru rezervare prin:  Optati pentru tariful cu:  Prin trimiterea formularului de rezervare declarati ca ati citit si ati acceptat conditiile si regulamentul de cazare si politica de confidentialitate - date personale GDPR.