Team building in Bucovina la pensiunea Satul Bucovinean

  Activitati moderne imbracati in ie, pe fundal rustic si traditional? :) Hai in Bucovina la Satul Bucovinean!

  Pensiunea Satul Bucovinean poate sta la dispozitia grupurilor de oaspeti de pana la 50 - 55 persoane, organizatorii evenimentelor de tot felul, excursiilor, tabere, team building, conferinte, retreat putand gasi in noi un partener de nadejde, flexibil, cu zambetul pe buze si dornic de a pune umarul la crearea unei "aventuri" de 5 stele.

  Cazarea se va face in casele taranesti si in cabana. Casele taranesti sunt compuse dintr-un dormitor sau doua, camera de zi si baie (doua bai in cazul caselor cu doua dormitoare). Casele sunt de doua locuri (paturi duble), de trei locuri (cu un pat dublu si un pat single sau trei paturi single), de patru locuri cu un singur dormitor (cu un pat dublu si doua paturi single) sau de patru locuri cu doua dormitoare (fiecare dormitor cu un pat dublu) si o casa taraneasca de zece locuri cu doua dormitoare (un dormitor cu un pat dublu si unul single si un dormitor cu doua paturi duble si trei paturi single).

  Cabana este situata in aceeasi curte cu casele taranesti si are la parter bucataria si sala de mese pentru toti oaspetii Satului Bucovinean. La etajul 1 se afla 4 camere, 2 bai si un spatiu mare de relaxare cu mese si banci de lemn. La mansarda sunt 3 camere si o baie.

  Pensiunea dispune si de un foisor incapator cu gratar, mese si banci de lemn pentru desfasurarea activitatilor, internet WiFi de mare viteza cu acoperire buna in toate camerele si pe suprafata intregii curti.

team building bucovina 1     team building bucovina 2     team building bucovina 3     team building bucovina 4     team building bucovina 5     team building bucovina 6     team building bucovina 7     team building bucovina 8

  Intra pe pagina de contact si cere schita de cazare a pensiunii Satul Bucovinean si mai multe informatii.