Conditii si regulament cazare Satul Bucovinean

(actualizat la 19 august 2020)

Prin plata avansului pentru finalizarea unei rezervari va dati acceptul cu privire la conditiile si regulamentul din aceasta pagina.


Sari la:
Orele de intrare / iesire
Program mese

Tariful normal de cazare in Satul Bucovinean este afisat in pagina numita "Tarife", include T.V.A. si este pentru o singura persoana, pentru cazare pe o noapte. Pentru perioade speciale (de sarbatori - Craciun, Revelion, Paste, etc.) in pagina de "Tarife" este afisat inca un pret special pentru aceste sarbatori insotit de perioada de timp in care este valabil.

Rezervarile se fac numai online si prin email si numai dupa plata unui avans de 30% din pretul total calculat. Calculul pretului total il vom face noi dupa primirea tuturor informatiilor cu privire la numarul de persoane si perioada de cazare. La cerere sau in anumite situatii speciale, valoarea avansului se poate micsora pana la 15% sau 10% din pretul total calculat.

Dupa plata avansului si finalizarea rezervarii, avansul nu se poate returna.

In situatii speciale generate de pandemia de Covid 19, in cazurile in care apar restrictii de circulatie, de inchidere unitati cazare, inchidere restaurante si terase sau alte situatii ce restrictioneaza sau fac imposibila cazarea in Satul Bucovinean si rezervarea se anuleaza, avansul deja achitat nu se returneaza, dar se pastreaza pentru o alta perioada de timp stabilita de comun acord (in functie de locurile disponibile).

In cazul pachetelor cu un numar minim stabilit de nopti de cazare, precum si in alte cazuri speciale, vom solicita si se va achita si restul de plata din pretul total, cu cel putin 30 de zile inainte de data sosirii in Satul Bucovinean sau in ziua sosirii, in functie de perioada de timp ramasa de la data solicitarii de rezervare si pana la data inceputului sejurului. Toate aceste conditii de plata diferenta pret total se vor specifica si in emailul de raspuns al solicitarii de rezervare.

Confirmarea rezervarii din partea dvs. se face si in ziua sosirii pana la ora 10:00 telefonic, la numerele de telefon afisate in pagina de contact. In cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic in ziua respectiva si nu soseste pana la ora 17:00, ne rezervam dreptul de a anula rezervarea.

Copiii cu varsta pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 5 ani pentru care se solicita pat suplimentar se va achita 50% din tariful de cazare si mese. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani se va achita 50% din tariful de cazare si mese.

Pentru perioade speciale (de sarbatori - Craciun, Revelion, Paste, 1 Mai, Rusalii, 1 Decembrie, etc.) copiii cu varsta pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 4 ani pentru care se solicita pat suplimentar se va achita 50% din tariful de cazare si mese. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani se va achita 50% din tariful de cazare si mese.

Pentru tabere de copii, pentru activitati pentru copii, acolo unde numarul de copii este mai mare decat numarul de persoane adulte - insotitori se va achita pret intreg pentru copii.

Nu dispunem de case taranesti / camere single (pentru o singura persoana). Persoanele care se cazeaza singure intr-o casa taraneasca / camera vor achita suplimentar pentru locul neocupat din casa taraneasca / camera tariful de cazare fara mese afisat in pagina de tarife.

De asemenea, pentru cazarea in case taranesti / camere unde numarul de locuri in paturi este mai mare decat numarul persoanelor cazate, se va achita suplimentar pentru fiecare loc neocupat tariful de cazare fara mese afisat in pagina de tarife.

Aceste tarife pentru locuri neocupate nu se aplica in cazul grupurilor de oaspeti care achita taxa de exclusivitate si/sau inchiriaza toata locatia (in anumite conditii).

Orele de intrare si iesire

Primirea casei taranesti / camerei (check-in) se face dupa ora 16.00, insa nu mai tarziu de ora 20.00.

Eliberarea casei taranesti / camerei (check-out) se face pana la maxim ora 11.00. Va rugam sa nu depasiti aceasta ora!

In cazul in care sosirea / intrarea se face inainte de orele normale de intrare (check-in) specificate mai sus si acest lucru este posibil (casele taranesti sunt libere si se pot pregati - va rugam sa intrebati) se va achita suplimentar pentru fiecare persoana jumatate din tariful de cazare fara mese pentru o noapte afisat in pagina de tarife (tarif de early check-in). In cazul in care casele taranesti nu sunt libere sau se elibereaza dupa micul dejun / pranz, sosirea / intrarea nu se poate face dimineata/mai devreme de orele normale de intrare (check-in).

De asemenea, in cazul in care sosirea / intrarea se face seara tarziu (numai daca este posibil - va rugam sa intrebati), dupa orele normale de intrare (check-in) specificate mai sus se va achita suplimentar pentru fiecare persoana jumatate din tariful de cazare fara mese pentru o noapte afisat in pagina de tarife (tarif de late check-in).

In cazul in care iesirea nu se face pana la ora 11.00, se va achita suplimentar pentru fiecare persoana jumatate din tariful de cazare fara mese pentru o noapte afisat in pagina de tarife.

Program mese

Micul dejun se serveste intre orele 8.30 si 10.30. Cina se serveste intre orele 19.00 si 20.30. Pranzul (in anumite conditii - va rugam sa intrebati) se serveste intre orele 13.00 si 14.30.

Pentru mesele servite (numai daca este posibil - va rugam sa intrebati) in afara orarului normal al meselor mentionat mai sus, se achita un pret suplimentar. De exemplu: pentru micul dejun servit inainte de ora 8.00 dimineata se va achita de persoana un tarif suplimentar de 100% din tariful micului dejun afisat in pagina de tarife. Pentru cina servita dupa ora 21.00 seara se va achita de persoana un tarif suplimentar de 50% din tariful cinei afisat in pagina de tarife.

Pentru organizarea de petreceri private, onomastici, alte evenimente, pensiunea trebuie inchiriata exclusiv de catre grupul respectiv pentru a nu crea disconfort celorlalti clienti care sunt veniti pentru odihna si relaxare. In acest scop, se poate ramane dupa ora de inchidere a salii de mese achitandu-se taxa de eveniment.

Pentru a beneficia de reducerea pentru copii, se va prezenta copie certificat de nastere pentru fiecare copil in momentul cazarii in Satul Bucovinean.

Fumatul in incinta caselor de vacanta si a cabanei ce formeaza Satul Bucovinean este strict interzis.

In Satul Bucovinean nu este permis accesul cu animale de companie.

Masa se serveste in regim de meniu fix. Bucataria nu are regim de restaurant.

Meniul de mancare inclus in tariful Satului Bucovinean nu include bautura, atunci cand nu se specifica altfel.

Plata avansului confirma rezervarea si atesta acceptul dvs. cu privire la termenii si conditiile din aceasta pagina.

Satul Bucovinean isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand termenii si conditiile afisate in aceasta pagina, fara nicio notificare prealabila.