Termeni si conditii Satul Bucovinean

(actualizat la 23 martie 2018)

Prin plata avansului pentru finalizarea unei rezervari va dati acceptul cu privire la termenii si conditiile din aceasta pagina.


Tariful normal de cazare in Satul Bucovinean este afisat in pagina numita "Tarife", include T.V.A. si este pentru o singura persoana, pentru cazare pe o noapte. Pentru perioade speciale (de sarbatori - Craciun, Revelion, Paste, etc.) in pagina de "Tarife" este afisat inca un pret special pentru aceste sarbatori insotit de perioada de timp in care este valabil;

Rezervarile se fac numai online si prin email si numai dupa plata unui avans de 30% din pretul total calculat. Calculul pretului total il vom face noi dupa primirea tuturor informatiilor cu privire la numarul de persoane si perioada de cazare. La cerere sau in anumite situatii speciale, valoarea avansului se poate micsora pana la 15% sau 10% din pretul total calculat.

Dupa plata avansului si finalizarea rezervarii, avansul nu se poate returna;

In anumite cazuri speciale, vom solicita si se va achita si restul de plata din pretul total, cu cel putin 30 de zile inainte de data sosirii in Satul Bucovinean.

Confirmarea rezervarii din partea dvs. se face si in ziua sosirii pana la ora 10:00 telefonic, la numerele de telefon afisate in pagina de contact. In cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic in ziua respectiva si nu soseste pana la ora 20:00, ne rezervam dreptul de a anula rezervarea.

Copiii cu varsta pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 5 ani pentru care se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din tariful de cazare. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani se va achita 50% din tariful de cazare.

Pentru perioade speciale (de sarbatori - Craciun, Revelion, Paste, 1 Mai, Rusalii, 1 Decembrie, etc.), pentru tabere de copii, pentru activitati pentru copii, acolo unde numarul de copii este mai mare decat numarul de persoane adulte - insotitori, copiii cu varsta pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita pat in plus. Pentru copiii cu varsta pana la 4 ani pentru care se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din tariful de cazare. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani se va achita 50% din tariful de cazare.

Pentru a beneficia de reducerea pentru copii, se va prezenta copie certificat de nastere pentru fiecare copil in momentul cazarii in Satul Bucovinean.

Fumatul in incinta caselor de vacanta si a cabanei ce formeaza Satul Bucovinean este strict interzis.

In Satul Bucovinean nu este permis accesul cu animale de companie.

Masa se serveste in regim de meniu fix. Bucataria nu are regim de restaurant.

Meniul de mancare inclus in tariful Satului Bucovinean nu include bautura, atunci cand nu se specifica altfel.

Plata avansului confirma rezervarea si atesta acceptul dvs. cu privire la termenii si conditiile din aceasta pagina.

Satul Bucovinean isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand termenii si conditiile afisate in aceasta pagina, fara nicio notificare prealabila.