Tarife speciale cazare pensiune de sarbatori

(actualizat la 7 ianuarie 2024)

  Preturile si conditiile urmatoare se aplica doar pentru perioada sarbatorilor. Pentru alte perioade de timp se aplica tarifele normale.

  Rezervarile pentru perioada Pastelui 2024 se fac pentru minim trei nopti.

    Se ofera:
 • cina si mic dejun;
 • masa festiva de Paste;
 • plimbare cu caruta trasa de cal;
 • demonstratie si participare atelier incondeiere oua.Tarife copii

- copiii cu varsta pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se solicita loc in plus;
- pentru copiii cu varsta pana la 4 ani pentru care se solicita loc suplimentar, se va achita 50% din tariful de mai sus;
- pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani se va achita 50% din tariful mentionat mai sus si se ofera loc;
- de la 7 ani impliniti in sus se achita tariful intreg.
Se iau in considerare varstele copiilor la data sosirii (nu la data cand se face rezervarea).

In ce consta locul suplimentar pentru copii? De exemplu, in loc de o casa taraneasca cu doua locuri (pat dublu) se ofera o alta casa taranesca cu trei locuri (pat dublu si pat single sau trei paturi single).


Modalitati de cazare - exemple

 • - doi adulti: cazare intr-o casa taraneasca de 2 locuri compusa din camera de zi si baie la parter si dormitor la mansarda cu pat dublu sau paturi single;
 • - doi adulti si un copil peste 4 ani: cazare intr-o casa taraneasca de 3 locuri compusa din camera de zi si baie la parter si dormitor la mansarda cu pat dublu si pat single (de o persoana);
 • - doi adulti si doi copii peste 4 ani: cazare intr-o casa taraneasca de 4 locuri compusa din camera de zi si baie la parter si dormitor la mansarda cu pat dublu si doua paturi single;
 • - patru adulti: cazare intr-o casa taraneasca de 4 locuri cu doua dormitoare cu pat dublu si doua bai proprii sau cazare intr-o casa taraneasca de 4 locuri compusa din camera de zi si baie la parter si dormitor la mansarda cu pat dublu si doua paturi single sau cazare in doua case taranesti de 2 locuri separate;


  Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta pe suport electronic - card de la toti emitentii: Sodexo, Edenred, UP Romania. Tichetele de vacanta care expira inainte de data sejurului dorit se pot folosi in termenul de valabilitate ca avans la rezervare.

Care sunt metodele pentru plata avansului si finalizarea rezervarii?

  Avansul pentru rezervare se poate achita prin urmatoarele metode:

 • - plata online cu cardul bancar sau cu cardul de vacanta (tichete vacanta). Clic aici pentru mai multe informatii cu privire la plata online cu cardul;
 • - transfer bancar din contul dumneavoastra bancar in contul nostru (prin internet banking);
 • - depunere numerar la orice agentie Banca Transilvania din tara pe baza unei facturi proforme emisa de noi.


Descriere case taranesti

  Casele taranesti sunt compuse dintr-un dormitor sau doua, camera de zi si baie (doua bai in cazul caselor cu doua dormitoare). Casele sunt de doua locuri (paturi duble), de trei locuri (cu un pat dublu si un pat single sau trei paturi single), de patru locuri cu un singur dormitor (cu un pat dublu si doua paturi single) sau de patru locuri cu doua dormitoare (fiecare dormitor cu un pat dublu) si o casa taraneasca de noua locuri cu doua dormitoare (un dormitor cu un pat dublu si unul single si un dormitor cu doua paturi duble si doua paturi single). Casele sunt oferite integral si exclusiv, nu se pot caza persoane sau familii straine intre ele in aceeasi casa taraneasca.

  Spre deosebire de alte locatii de cazare, la noi aveti la dispozitie intreaga casa, intimitatea este asigurata, nu exista dezavantajul zgomotelor auzite din camerele vecine ocupate de alti oaspeti, nu scartaie tavanul cand persoane straine circula prin camerele de la etajul superior, etc. Caldura si apa calda sunt asigurate de centrala termica pe lemne si boiler. Portiile de mancare sunt pe saturate, nu la gramaj.

  Toate casele taranesti au in dotare mini frigider, uscator de par, televizor LCD cu programe TV digitale. Internetul WiFi are acoperire in toate casele si in toata curtea.


  Va invitam sa cititi si parerile oaspetilor care ne-au vizitat deja: clic aici.

  Mai ai intrebari sau nelamuriri cu privire la pensiunea noastra? Puteti gasi raspunsuri la cele mai frecvente intrebari adresate de oaspetii nostri aici.

  Este important sa cititi si conditiile, regulamentul de cazare, orele de intrare si de iesire, programul meselor in Satul Bucovinean.

  Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

  Nota: preturile includ T.V.A. Acceptam plata si cu tichete (vouchere) vacanta pe suport electronic - card de la toti emitentii: Sodexo, Edenred, UP Romania. Tichetele de vacanta care expira inainte de data sejurului dorit se pot folosi in termenul de valabilitate ca avans la rezervare.

  Preturile speciale pentru Paste 2024 afisate in aceasta pagina sunt diferite de tarifele normale.
Clic aici pentru tarifele normale de cazare.